Кайли Дженър става днес на 21 години


Как се промени образът на Кайли Дженър - от бретона до цветните коси

Кайли Дженър става днес на 21 години. За своята крехка възраст телевизионната звезда е доста успяла. Има собствена марка козметика Kylie Cosmetics, стана майка, появи се на корицата на Forbes и влезе в списъка на най-успешните жени, постигнали всичко самостоятелно.

Освен това малко преди рождения си ден звездата сключи договор с Instagram и добави собствен филтър, с чиято помощ всеки последовател реално може да изпробва червилата, да увеличи миглите си и да си направи контур.

С тези темпове младата Дженър ще победи рекорда на Марк Зукърбърг, който на 23 години стана най-младият милиардер в света. В момента сестрата на Ким Кардашиян - Кайли, заема в рейтинга на Forbes 27-мо място, а самата Ким е 54-а.

А съдейки по стремителното й преобразяване, звездата най-много се увлича от експерименти с външността си. За последните 9 години Кайли се промени до неузнаваемост. Само за година косата й смени няколко цвята, като звездата изобщо не се ограничаваше от обичайните тонове.

През 2014 г. тя имаше тюркоазено каре, през 2015 г. беше гореща брюнетка с бретон, а веднага след това се превърна в блондинка. По-късно на официално събитие се появи в образа на русалка със зелена коса.

А през пролетта и лятото тя зарадва 112-те милиона последователи в Instagram със снимки като блондинка, със синя или розова коса.