Феновете на Ким Кардашиян настояват звездата да влезе в политиката


Всички си спомняме желанието на Кание Уест да се кандидатира за президент, заявено преди 2 години. Дали обаче сега и неговата съпруга няма подобни амбиции?

Този въпрос вълнува феновете на Ким Кардашиян, която отново престъпи прага на Белия дом, където участва в дискусия за правосъдната реформа в САЩ.

Риалити звездата бе там по покана на Иванка Тръмп и нейния съпруг Джаред Къшнър, който е сред най-близките съветници на президента Доналд Тръмп. Само преди няколко месеца Кардашиян се срещна с държавния глава в Овалния кабинет, където успя да издейства отмяна на доживотния затвор на жена, осъдена за трафик на наркотици.

Съпругата на Кание Уест е застъпник на намаляване на присъдите за по-леки престъпления, особено когато се касае за жени. В американската съдебна практика се оказва, че има хиляди случаи, в които са налагани твърде сурови наказания, които не съответстват по тежест на извършеното престъпление. Ким Кардашиян дори сподели, че през последните месеци, след като е успяла да издейства помилване за Алис Джонсън, към нея са потекли много сигнали за помощ. Звездата и нейните сътрудници са отсели най-несправедливите според тях присъди и Ким дори е започнала да обикаля щатските затвори, където се среща с осъдените.

Инициативата на Кардашиян се приема изключително добре и от ВИП-средите в САЩ. Рапърът Офсет, който е съпруг на Карди Би, заяви, че риалити звездата трябва да се кандидатира за президент и ако го направи, тя със сигурност ще може да разчита на неговия глас.

Така, че нищо чудно някой ден една от най-известните светски двойки зад Океана да влязе в Белия дом като негови стопани. Въпросът е дали Ким ще бъде първа дама или тази роля няма да я задоволи...