Джил Байдън и перлите


След като съпругът ú Джо Байдън встъпи в длъжност като 45-тия президент на САЩ, доктор Джил Байдън пое ролята нa първа дама и вече е новата FLOTUS (съкращение на First Lady Of The United States) в Инстаграм. Очакванията след ролята на Мелания Тръмп като модна икона са големи.

 

Тя е първата съпруга на президент, която запази работата си като преподавател в колеж в Северна Вирджиния, и за този вече месец, откакто е на новия си пост, профилът ú в социалната мрежа не е много активен, но е видим изборът ú на бижута - Джил определено харесва перли.

На церемонията по встъпването в длъжност тя бе с тоалет на млада американска дизайнерка - рокля от туид и манто, съчетани с перлена огърлица.

В деня за борба с рака тя публикува видео, където сподели загриженост за самотното и трудно пътуване за пациентите и близките, които се грижат за тях, и медиците и изследователите, които работят усилено за тях. "Искам да знаете Джо и аз съм тук за вас и никога няма да спрем да се борим за вас", каза тя, и разбира се - любимите перли се подаваха под сакото: