Джиджи Хадид стана майка за първи път


Джиджи Хадид и Зейн Малик станаха родители за първи път. Те са щастливи с дъщеричка. Новината съобщиха и двамата в социалните си профили, добавяйки снимки на малката ѝ ръчичка. Събитието се е случило през уикенда, но родителите го обявиха официално едва сега.

"Нашето момиченце се присъедини към нас през уикенда и вече промени света ни", написа манекенката.

Зейн Малик изля емоциите си в Туитър.

Джиджи Хадид, Зейн Мълик, дете, дъщеря

"Нашето момиченце е тук, здрава и красива. Да се опитвам да обясня как се чувствам сега ще е невъзможно. Любовта, която изпитвам към това малко човече, е извън разбирането. Горд съм да я нарека своя и съм благодарен за живота, който ни предстои задно", написа музикантът в профила си в Туитър.

Очаква се двойката да отгледа детето си далеч от сегашния апартамент на Джиджи в Ню Йорк, след като красавицата призна, че ще се радва да се измъкне от суматохата на градския живот.

Джиджи Хадид

Хадид, която е собственик на ферма извън града твърди: „Голяма част от времето прекарвам с приятели и семейството си във фермата, но има много дни, в които съм там сама със себе си, седя в малката си къщичка в тишина и просто правя малки неща за себе си. Мисля, че това също ми дава енергия и любов към това, което правя. Презарежда батериите ми.''