Съвсем наскоро се запознахме с една завърнала се на модния подиум и по магазините тенденция - чантичката за кръст, която се предлага в много разновидности и се носи по различни начини. А спортният гигант Nike реши да се възползва от възродения хит и интереса към него, създавайки един модел, какъвто не сме виждали досега.

Така на пазара се появиха джапанки, комбинирани с чантичка. Звучи доста странно нали?! Е, не по-малко странно изглежда. Горната част на летните обувки, вместо с шарени щампи, камъчета или рекламен надпис, е декорирана с малко пространство от плат, което се закопчава с цип.

Снимка 359819

 

В него можем да сложим нищо повече от пари и ключове например. И да сме сигурни, че никой няма да понечи да ни ги открадне. Поне докато джапанките не бъдат зарязани някъде около хавлията и плажния чадър.

Именно този тип чехли също се завърна за лято 2018, измествайки моделите, на които горната част минава между палеца и показалеца ни. А Nike издига удобството на съвсем ново ниво.

Въпреки че уникалният модел джапанки все още не е официално пуснат в търговската мрежа, интересът към него нараства с всеки ден. А в социалните мрежи плажните обувки са определяни като едно от онези неща, от които знаем, че нямаме нужда, но въпреки това много ни се иска да имаме. Time пък ги определя като "обувките на годината". Ще видим какво ще покажат и продажбите.