Децата на Майкъл Джаксън - все по-близки


Принс, Парис и Бланкет Джаксън израснаха без баща си Майкъл Джексън, който почина през 2009 г. Братята и сестрата са много сплотени, а по-големият брат го доказа в събота в Instagram, като отпразнува рождения ден на сестра си. Младата жена духна 23 свещички на 3 април.

 

Миналия юли Парис, която започна музикална кариера, беше споделила на снимачната площадка на шоуто „Добро утро, Америка“, че Принц Джаксън представлява „всичко“ за нея. „Винаги съм го гледала с възхищение, винаги съм търсила одобрението му, беше казала тя. Исках да бъда като него”. Тя също го поздрави за рождения ден в Инстаграм и често публикува техни снимки като по-малки.

„Лудост е да мислиш, че си моята малка сестра. Ти порасна и научи толкова много и не бих могъл да се гордея повече с жената, която си, и пътя, по който вървиш“, написа младежът, който е едва с година по-голям от нея.

„Обичам тези снимки, защото мисля, че показват нашата двойственост, Ин и Ян, обичам те. Честит Рожден ден. Продължавай да правиш това, което правиш, страхотна си и се надявам да имаш хубав ден“, добави по-големият брат.