Бионсе и френският моден гигант Balmain пускат лимитирана колекция суичъри, вдъхновени от общата им работа по тоалетите на певицата за фестивала Coachella. През април тази година тя се появи на сцената на събитието в Калифорния, облечена в специално създадени за нея и танцьорите й костюми, дело на Оливие Рустенг, дизайнерът на Balmain. Всички били толкова впечатлени от визиите, че Рустенг моментално решил, че една обща колекция с "Кралица Би" би била много успешна.

Снимка 367703

Източник: balmain.com

Тя ще се появи в магазина на Balmain в Париж този петък (13 юли), а от следващия ден ще бъде налична за продажба на сайтовете на Balmain и на Бионсе.

Balmain x Beyoncé включва два различни суичъра - в розово и в жълто, както и тениска в черно, със специално измисленото за случая лого. Рустенг коментира, че за него посланието на колекцията е много важно, защото става дума за борба с расовите предразсъдъци, а самият той е дете от смесен брак.

Снимка 367704

Източник: balmain.com

Печалбите от продажбите на Balmain x Beyoncé ще бъдат дарени на фонда United Negro College, който подпомага тъмнокожи студенти в колежите и университетите в САЩ.